publicações selecionadas
-
artigo de revista
- Brown Rot Caused by Gnomoniopsis smithogilvyi (syn. Gnomoniopsis castaneae) at the Level of the Chestnut Tree (Castanea sativa Mill.). Applied Sciences. 2023
- Effect of using microperforated bags on the storage of chestnut (Castanea sativa Mill.) for six months. Resumo publicado na Millenium, Food Science & Technology 2(ed espec nº 8), 73 2021
-
artigo de conferência
- Effect of applying chitosan-based edible coatings on nut quality - Projeto RevestCast 2022
- Avaliação da aplicação de revestimentos de quitosano, cera, extrato de alecrim e de um revestimento comercial, por pulverização industrial, na qualidade da castanha 2022
- Caracterização química preliminar do pedúnculo carnudo do fruto do caju colhido na Guiné-Bissau 2022
- Efeito da aplicação de revestimentos de quitosano e de extratos de alecrim na qualidade da castanha durante o seu armazenamento à temperatura ambiente e refrigerado 2022
- Efeito da colheita manual e mecânica de castanha (Castanea sativa Miller) ao nível da cor, textura e perfil de açúcares 2022
- Nutritional value and antioxidant activity the pollen submitted to different preservation techniques 2021
- Effect of different packaging materials on the shelf-life of chestnut (Castanea sativa Miller) during short-time storage 2021
- Effect of using microperforated bags on the storage of chestnut (Castanea sativa Mill) for six months. Millenium. 2021
- Effect on the quality of chestnuts (Castanea sativa Miller) manually and mechanically harvested during industrial cold storage 2021
- Nutritional value and antioxidant activity of bee pollen submitted to different preservation techniques 2021
- Bee pollen nutritional value and microbiological stability: influence of preservation techniques 2019
- Nutritional and palynological screening of bee pollen from different regions of Portugal 2019
- Preservation techniques and their impact on bee pollen chemical and microbiological composition 2019
- The impact of preservation techniques on bee pollen nutritional value, microbiological stability, and antioxidant properties 2019
-
livro
-
teses
-
documento
- Natural Coating Formulations to Preserve Chestnuts 2023
- Entre o sono e o sonho- Antologia de Poesia Contemporânea Vol. XIII 2021
- Liberdade, Antologia de Literatura livre Volume II 2021
- Entre o sono e o sonho - Antologia de Poesia Contemporânea Vol. XII 2020
- Quarentena, memórias de um país em confinamento 2020
- Pedaços de mim para ti 2020
- Três Quartos de um Amor - Coletânea de Cartas de Amor Vol. III 2020
- Natal em Palavras - Coletânea de Contos de Natal Volume II 2019
- Entre o sono e o sonho - Antologia de Poesia Contemporânea Vol. XI 2019
- Bee pollen nutritional value and microbiological stability: influence of preservation techniques. 2019
- Mulher Amada 2019
- Três Quartos de um Amor - Coletânea de Cartas de Amor Vol. II 2019
- Morphoagronomic evaluation and clustering analysis in cassava (Manihot esculenta Crantz) varieties in the agroecological conditions of Malanje in Angola 2018
- Avaliação da produtividade do cultivo da Soja (variedade PANNAR 1867), após aplicação de diferentes doses de biofertilizantes 2012
- Efeito da aplicação foliar de biofertilizantes na produção de massa foliar no cultivo da soja. 2011