publicações selecionadas
-
artigo de revista
- The Effect of Different Motocross Circuit Typologies on Internal Load and External Load Responses in Riders. International Journal of Kinesiology and Sports Science. 2024
- Chemical and Bioactive Screening of Green Polyphenol-Rich Extracts from Chestnut By-Products: An Approach to Guide the Sustainable Production of High-Added Value Ingredients. Foods. 2023
- Agri-Food Surplus, Waste and Loss as Sustainable Biobased Ingredients: A Review. Molecules. 2022
- Phenolic Compounds and Bioactive Properties of Ruscus aculeatus L. (Asparagaceae): The Pharmacological Potential of an Underexploited Subshrub. Molecules. 2021
- Mobility of Cr, Pb, Cd, Cu and Zn in a loamy sand soil: A comparative study. Geoderma. 2011
-
artigo de conferência
- Nutritional profile of Brassica rapa L. (rapini) from different comercial genotypes 2022
- Propriedades bioativas de Ruscus aculeatus L.: um subarbusto inexplorado 2022
- Bioactive properties of Ruscus aculeatus L.: na underexploited subshrub 2021
- Phenolic compounds and bioactive properties of Ruscus aculeatus L.: na underexploited subshrub 2021
- Acompanhamento do fabrico de cuscos artesanais de Trás-os-Montes: impacto nas propriedades físico-químicas e qualidade microbiológica 2019
- Cuscos transmontanos: caracterização físico-química e microbiológica preliminar 2019
- Prevalência de diferentes perfis de liderança nas equipas de enfermagem: revisão sistemática da literatura 2016
- Bioleaching of hexavalent chromium from soils using Acidithiobacillus thiooxidans. Journal of Biotechnology. 2010
-
teses
-
documento
- Valorização do excedente da produção de brócolos e couve-flor como fonte de compostos bioativos 2024
- Exploring Bioactive Compounds in Lettuce Wastes and Losses 2024
- Valorização do excedente da produção de alface como fonte de compostos bioativos 2023
- Vegetable losses and wastes as a source of biobased ingredients 2023
- Vegetables losses and wastes as a source of bio based ingredients 2023
- Valorização dos excedentes, desperdícios e perdas de produção de vegetais 2023
- Perfil nutricional de diferentes genótipos comerciais de Brassica rapa L. (rapini) 2022
- Avaliação do tipo de encapsulante e técnica de encapsulação para aumento da bioatividade de extrato de bioresíduo da pele de amendoim 2022
- Atividade antimicrobiana e antioxidante de extrato de amendoim nanoencapsulado por dispersão sólida em maltodextrina 2022
- Nutritional profile of Brassica rapa L. (Rapini) from different commercial genotypes 2022
- Phenolic compounds and bioactive properties of Ruscus aculeatus L.: na underexploited subshrub. 2022
- Phenolic composition of Ruscus aculeatus L. 2021
- Bioactive properties of Ruscus aculeatus L.: an underexploited subshrub 2021
- PHENOLIC COMPOUNDS AND BIOACTIVE PROPERTIES OF RUSCUS ACULEATUS L.: AN UNDEREXPLOITED SUBSHRUB 2021