publicações selecionadas
-
artigo de revista
- Screening of Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities in Pomegranate, Quince, and Persimmon Leaf, Peel, and Seed: Valorization of Autumn Fruits By-Products for a One Health Perspective. Antibiotics. 2023
- Comparative Insight upon Chitosan Solution and Chitosan Nanoparticles Application on the Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Individual Grape Components of Sousão Variety. Antioxidants. 2020
- Evaluation of the Phenolic Profile of Castanea sativa Mill. By-Products and Their Antioxidant and Antimicrobial Activity against Multiresistant Bacteria. Antioxidants. 2020
- Documentário e fazer docente: a experiência de "Trilhas". English title: Documentary and teaching: the experience of "Trails".. Brazilian Journal of Development. 2019
-
artigo de conferência
- Efeito em propriedades físicas do solo da exposição solar do terreno, da densidade e do modelo de gestão de um montado de azinheira no Alentejo 2024
- Consumo de peixe por parte dos estudantes do Instituto Politécnico de Bragança 2014
- Fish Consumption in College Students. INFAD. Revista científica internacional de psicología educativa y evolutiva de la infancia, adolescencia, mayores y discapacidad.. 2014
-
capítulo de livro